Details, Fiction and su kaçağı tespiti

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Su kaynaklarımızı korumak için su kaçağı tespiti konusunda bilinçlenmeli ve gerektiğinde uzmanlardan propertyım almalıyız.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera yardımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Stetoskop genellikle doktorların kullandığı sesleri daha iyi şekilde algılamaya yarayan bir hassas ses dinleme aygıtıdır.

Tuvaletin tavanından su akıyor. Komşuya su kaçak tespiti durumu söyledik, üst komşunun banyosunda su birikiyormuş ve ondan dolayı olduğunu ilgileneceğini söyledi. Ancak kafamı karıştıran su kaçağı tespiti şey gider borularında bir tıkanıklık olursa bizim tuvaletin su kaçağı tespit tavanından su gelir mi?

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Ekiplerimiz yaşanılan sorunun %100 çözüme kavuştuğuna emin olduktan sonra yaptığı tüm işlerde 1 sene garanti belgesi vererek çalışmalara son su tesisatçısı verir ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak oradan ayrılır.

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa sürede su kaçağı tamir edilir.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Su Sızıntısı İzleri: Su kaçağı olan bir yerde su sızıntısı izleri bulunabilir. Duvarlarda, zeminlerde veya tavanlarda su lekeleri veya renk değişiklikleri fark ederseniz, su kaçağı su kaçağı tespit olabilir.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Report this wiki page